Voetbal4u.com

Ajax pakt uit en versterkt zich met een type Hato

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax heeft zich versterkt met de jonge verdediger Enes Isik. Hij komt over van de onder 15 van Excelsior en lijkt naar eigen zeggen op een type Hato. Na de zomer zal aansluiten bij de onder 16 van de Amsterdammers.

De Kralingers zijn momenteel aan een uitstekend seizoen bezig. In de derde divisie van afgelopen jaar liepen ze het kampioenschap mis op doelsaldo, maar promotie naar de tweede divisie werd wel veiliggesteld. Hierin werden de Rotterdammers overtuigend kampioen. Dit leidt tot tevredenheid bij Isik. “Ik heb me afgelopen seizoen echt heel goed ontwikkeld. Ik had niet verwacht dat ik zo snel beter zou worden, maar ik ben er natuurlijk heel blij mee.”

Dat Ajax zich voor Isik meldde was een verrassing voor de verdediger. “Het afgelopen seizoen heb ik mij dus goed ontwikkeld en dat is Ajax opgevallen. Ik hoorde op een gegeven moment dat ze interesse hadden en dat vond ik erg leuk natuurlijk. Bij Ajax spelen is altijd een droom van mij geweest. Ik had niet verwacht dat ik er zo snel al zou gaan spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *