Voetbal4u.com

Feyenoord pakt uit en legt 20-jarige middenvelder vast

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Shiloh ‘t Zand zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Feyenoord. De 20-jarige middenvelder wordt momenteel door de Rotterdammers verhuurd aan FC Dordrecht. Zijn nieuwe verbintenis zal lopen tot de zomer van 2028.

‘t Zand is een echt jeugdexponent van Feyenoord en speelt al vanaf zijn zevende voor de Rotterdammers. De middenvelder doorliep vervolgens alle jeugdelftallen van Feyenoord en maakte in maart 2023 zijn officieuze debuut tijdens een benefietwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Een officieel debuut maakte de middenvelder nog niet.

De middenvelder ontwikkelt zich dit seizoen echter sterk in de Keuken Kampioen Divisie bij FC Dordrecht. ‘t Zand trof voor De Schapenkoppen dit seizoen al elf keer doel en gaf daarnaast ook nog eens vier assists. Dat draagt mede bij aan de goede prestaties van Dordrecht dit seizoen, dat op een vierde plaats staat in de Keuken Kampioen Divisie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *