Voetbal4u.com

‘Oranje-trein staat open voor transfer naar Manchester United’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Denzel Dumfries zou open staan voor een zomerse overgang naar Manchester United. Met dit nieuws pakt het Italiaanse medium ‘La Gazetta dello Sport’ vandaag uit.

Hij heeft bij Internazionale nog een contract tot de zomer van 2025 en is momenteel in onderhandeling over een verlenging van die verbintenis. Volgens de roze sportkrant zou de Nederlander aanvankelijk een jaarsalaris van vijf miljoen euro hebben geëist, waar de Milanezen niet mee akkoord wilden gaan. Inmiddels zou hij al water bij de wijn hebben gedaan, maar tot een deal is het nog niet gekomen.

Hoewel de contractonderhandelingen nog lopen, denkt Inter alvast na over een vertrek van de vleugelverdediger. Wanneer Dumfries geen nieuwe verbintenis tekent, zullen de Italianen deze zomer tot verkoop over moeten gaan om nog een bedrag voor hem te ontvangen. Volgens de krant zou Inter een bedrag van 25 tot dertig miljoen euro verlangen voor de Nederlander.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *