Voetbal4u.com

Ajax pakt uit: ‘Best betaalde trainer van de club ooit’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Mocht Ajax erin slagen om Graham Potter aan te stellen als nieuwe oefenmeester, dan zullen de Amsterdammers van hem de best betaalde trainer ooit in de geschiedenis van de club maken. Hier maakt ‘The Telegraph’ vandaag melding van.

The Telegraph schrijft woensdag dat Ajax er veel aan doet om Potter binnen te halen, aangezien de kans bestaat dat de concurrentie toeneemt in de strijd om de handtekening van de Engelse oefenmeester. In Engeland houdt men er sterk rekening mee dat Potter in beeld komt bij Manchester United als Erik ten Hag wordt ontslagen, terwijl ook AC Milan, Porto en Feyenoord volgens de krant gecharmeerd zijn van Potter als trainer.

De concurrentie schrikt Ajax echter niet af, integendeel zelfs. De Engelse krant schrijft dat de Amsterdammers juist willen doorpakken en van Potter de best betaalde trainer in de clubgeschiedenis van Ajax willen maken: “Ajax heeft de afgelopen jaren bezuinigd, maar ziet Potter als de perfecte man om de club weer op te bouwen”, valt er te lezen.

Niet alleen bij Alex Kroes, die verantwoordelijk is voor het aantrekken van een opvolger van John van ‘t Schip, maar ook bij een aantal spelers van Ajax zou Potter er goed opstaan. Concrete voorbeelden en namen worden er niet genoemd, op Henderson na. De Engels international zou zijn landgenoot graag naar de Johan Cruijff ArenA zien komen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *