Voetbal4u.com

‘Sensationele verrassing op komst voor voor Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

De onderhandelingen tussen Ajax en Graham Potter voorlopen nog altijd erg stroef en het lijkt er dan ook op dat hij niet de nieuwe hoofdtrainer zal gaan worden. Ook Fransesco Farioli, van Nice is in beeld, maar er wordt nog een hele opvallende andere kandidaat genoemd: Roger Schmidt.

Columnist Henk Spaan zegt er in de podcast ‘Hard Gras’ het volgende over: “Het salaris is een statussymbool. Je moet ook daarna weer naar een andere club. Als jij nu genoegen neemt met de helft van je vorige salaris, dan is het slecht onderhandelen met de volgende werkgever.”

Frans Thomése, ook spreker in de podcast denkt aan een wel heel opvallende naam als mogelijke opvolger van John van ‘t Schip. “Een naam die ik nog niet tegenkwam, maar die natuurlijk ook mogelijk zou zijn voor Ajax is Roger Schmidt. Het lijkt mij wel leuk. Een Ajax-trainer als Bosz bij PSV en een PSV-trainer bij Ajax, allebei zinnend op wraak.”

Schmidt vertrok in de zomer van 2022 van PSV naar Benfica, waar hij direct een zeer succesvol jaar kende door landskampioen te worden en de kwartfinales van de Champions League wist te bereiken. Dit seizoen gaat het echt minder met Benfica, waardoor er speculaties zijn over een mogelijk zomers vertrek van de oefenmeester. Recentelijk werd Schmidt ook nog in verband gebracht met een mogelijke overgang naar Bayern München, dat ook nog altijd op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer. Schmidt won in zijn twee jaar bij PSV de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *