Voetbal4u.com

Sluwe Feyenoorder nog niet afgeschreven: ‘Monstertransfer lonkt’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Santiago Gimenez kan terugkijken op een zeer slechte tweede seizoenshelft bij Feyenoord. Toch denkt analist Mario Been dat hij er nog steeds goed op staat bij de grote clubs uit Europa.

“Ik denk nog steeds dat hij de kwaliteiten heeft om bij een grote club te eindigen en ik denk ook zeker dat er nog topclubs zijn die hem zouden willen hebben”, zegt Been over Gimenez, in gesprek met ESPN. “Hij is mobiel, sluw, gemeen en kan een goal maken.” De analist denkt wel dat het verstandig is voor de Mexicaan om nog een seizoen bij Feyenoord te blijven. “Maar hij kan ook zo als tweede spits mee in de Premier League, daar ben ik van overtuigd. Hij zal de rest van zijn leven gewoon goals blijven maken.”

Gimenez scoorde dit seizoen 23 keer in dertig Eredivisie-duels. Daarmee lijkt hij de topscorerstitel uit zijn hoofd te moeten zetten. Vangelis Pavlidis staat op 28 treffers, Luuk de Jong volgt met 27. “Ik vind het van Pavlidis het knapst”, oordeelt Been. “AZ draait een wisselvallig seizoen. Des te knapper dat je als spits zoveel goals maakt. Hij is ook geen eendagsvlieg, want hij laat het keer op keer zien. Ook dit weekend maakt hij weer de winnende tegen Twente.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *