Voetbal4u.com

‘Spelersgroep van Ajax dolenthousiast over nieuwe trainer’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

De spelers van Ajax zouden de komst van Graham Potter als nieuwe hoofdtrainer helemaal zien zitten. Met dit nieuws pakt het Engelse medium ‘The Telegraph’ vandaag uit.

Momenteel wordt er gesteggeld over het salaris van de Engelsman en is het verschil tussen vraag en aanbod te groot. Als Potter de opvolger van Van ‘t Schip wordt, wordt hij de best betaalde trainer van Ajax ooit, klinkt het. De Engelsman staat er in elk geval goed op in Amsterdam. ‘Enkele spelers’ hopen op de komst van Potter. Een van hen is Jordan Henderson.

Hij geniet niet alleen belangstelling van Ajax. Hij staat eveneens op de lijst bij Manchester United, dat mogelijk na dit seizoen afscheid neemt van Erik ten Hag. Daarnaast geldt hij als kandidaat-opvolger van Gareth Southgate bij de nationale ploeg van Engeland. Naar verluidt wil Ajax doorpakken en The Mancunians te slim af zijn.

Ajax zou in Potter de ‘perfecte man’ zien om de club opnieuw op te bouwen. De speelstijl en filosofie van de manager past in het plaatje van de ‘totaalvoetbal’-principes van de club. The Telegraph schrijft wel dat Ajax, United en The Three Lions concurrentie hebben. Potter zou hoog op de shortlist van Feyenoord, waar Arne Slot vertrekt, staan, terwijl ook AC Milan hem in het vizier heeft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *