Voetbal4u.com

‘Henderson schrok zich een hoedje van het Ajax-niveau’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De kans is aanwezig dat Jordan Henderson deze zomer alweer zal vertrekken bij Ajax. Hier maakt Voetbal International vandaag melding van.

Hij leverde afgelopen winter veel geld in om Saoedi-Arabië te verruilen voor Ajax. Henderson moest de Amsterdamse club helpen met zijn ervaring, maar deelde af en toe ook flink mee in de malaise. “Henderson schrikt in zijn eerste maanden van de topsportcultuur bij Ajax en van het niveau tijdens trainingen en wedstrijden”, zo onthult VI.

“Zelf is hij ook niet meer de voetballer die vier jaar geleden werd verkozen tot Speler van het Jaar in de Premier League en dus houdt hij niet altijd zijn hoofd boven water in de chaos op het Ajax-middenveld. Eind februari mist hij al twee belangrijke duels door fysieke malheur”, wordt er geschreven.

Een maand later raakte Henderson geblesseerd, waardoor hij langere tijd buitenspel stond. De middenvelder revalideerde in Engeland. In goed overleg met Ajax, maar wel een opmerkelijke keuze. Henderson werd namelijk mede gehaald voor zijn leiderschap, maar op het moment dat zijn medespelers worden vernederd in De Klassieker, zit hij in Engeland. “Dat gaat allemaal in goed overleg met Ajax, maar ongelukkig is het wel.”

Henderson is deels gehaald om weer een topsportcultuur op de bouwen bij Ajax. “Maar Henderson moet in deze fase van zijn loopbaan ook aan zichzelf denken. Hij wil ontwikkelen en presteren. De afgelopen maanden hebben hem daarom aan het twijfelen gebracht over zijn toekomst. Het is de vraag hoe ver Ajax wil gaan om Henderson binnenboord te houden”, wordt er afgesloten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *