Voetbal4u.com

‘Steven Bergwijn twijfelt over langer verblijf Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

In navolging van Jordan Henderson twijfelt ook Steven Bergwijn over een langer verblijf bij Ajax. Hier maakt het Engelse medium ‘The Athletic’ melding van.

Vrijdagmiddag bracht Voetbal International al dat Henderson en Ajax twijfelen over de toekomstige samenwerking. Daar liggen verschillende redenen aan ten grondslag, die zich zowel op als buiten het veld afspelen. Volgens het Engelse medium is het niet alleen Henderson die met de gedachte speelt om te vertrekken, maar ook Bergwijn.

Henderson en Bergwijn zouden flink balen van het mislopen van de Champions League én ook de Europa League is een onzekere competitie voor Ajax. Het tweetal zouden zich gelokt voelen door het geschetste project, wat door de turbulente periode nog verre van is gerealiseerd, klinkt het.

Bergwijn maakt een voor zijn doen minder seizoen door bij Ajax. De aanvoerder kwam in 22 wedstrijden in de Eredivsie negen keer tot scoren en gaf vier assists. Enkele wedstrijden miste hij door blessures, en afgelopen zondag was hij er tegen FC Volendam niet bij vanwege een schorsing. Die kreeg de aanvaller door de rode kaart tegen Excelsior.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *