Voetbal4u.com

Slot haalt uit naar verslaggever: ‘Vragen zijn al 312 keer gesteld’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Verslaggever Martin Vriesema van de NOS heeft een niet al te goede indruk gemaakt bij Feyenoord-trainer Arne Slot. Hij stelde een vraag over Mats Wieffer, waar al lang van bekend is dat hij geblesseerd is.

Vriesema begon met de volgende vraag. “Over het halen van het EK, hè, Wieffer, kun je daar momenteel iets meer over zeggen. Ik las geloof ik ergens dat het echt tricky gaat worden?”. Slot moest lachen en reageerde met de woorden: “Jij hebt echt twee, drie weken onder een steen gelegen, volgens mij. Je stelt echt allemaal vragen die al 312 keer gesteld zijn, maar dat geeft niet”, vertelt Slot.

Toch doet hij het nogmaals uit de doeken. “Ik ben met alle liefde bereid die nog een keer te beantwoorden. Mats is niet in staat om nog een keer voor ons te spelen. Dan zijn we twee weken verder denk ik en kunnen we een nog betere inschatting maken hoe hij ervoor staat ten aanzien van het EK. Maar dat is dan niet meer aan Feyenoord, maar aan Mats en de medische en technische staf van het Nederlands elftal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *