Voetbal4u.com

‘Ajax en PSV strijden om krabbel van Ivoriaanse sensatie’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Zowel Ajax als PSV hebben hun vizier gericht op de Ivoriaanse tienersensatie Malick Junior Yalcouyé. Hier maken verschillende Zweedse media melding van. De middenvelder speelt momenteel zijn wedstrijden voor IFK Göteborg.

Hij speelt sinds kort in Zweden, nadat hij een halfjaar geleden overkwam van ASEC Mimosas, uitkomend in zijn geboorteland Ivoorkust. Bij Göteborg heeft de middenvelder nog maar elf duels achter zijn naam staan, maar uit diverse landen zouden grote clubs het talent op de radar hebben staan.

Expressen schrijft dat PSV en Ajax serieuze interesse zouden hebben, maar dat er nog veel meer clubs op het vinkentouw zitten, waaronder Gent. De clubs zouden overwegen een bod uit te brengen op Yalcouyé, terwijl ook Liverpool en Portugese topclubs scouts richting Zweden sturen om de tienersensatie te bekijken.

Göteborg hoopt komende zomer zaken te kunnen doen en met de verkoop van Yalcouyé hoopt het zijn eigen transferrecord te kunnen breken. Dat staat nu nog op naam van Benjamin Nygren, die in 2019 voor vier miljoen euro vertrok naar Genk. Yalcouyé heeft in Zweden nog een contract tot medio 2028.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *