Voetbal4u.com

‘Pastoor kan Nederlandse trainer opvolgen in het buitenland’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Alex Pastoor zou in beeld zijn bij het Belgische Royal Antwerp. Hij kan daar de vervanger worden van Mark van Bommel die besloten heeft om na twee seizoenen te vertrekken.

Hier maakt de Italiaanse transferverslaggever Sacha Tavolieri melding van. Pastoor zou één van de kandidaten zijn om het stokje over te nemen van Van Bommel. Technisch directeur Marc Overmars zou gecharmeerd zijn van de 57-jarige oefenmeester, die past in de nieuwe filosofie van Antwerp. Door financieel malheur zullen de kosten gedrukt moeten worden bij The Great Old. Daardoor is er ook weinig budget voor aankopen en moet er meer kansen aan de jeugd worden gegeven.

Pastoor maakte de afgelopen jaren indruk bij Almere City. Hij leidde de club naar promotie naar de Eredivisie en dit seizoen is handhaving al een feit door de huidige dertiende plaats. Pastoor creëerde in Flevoland een lastig te bespelen team. Daarmee zou hij de interesse hebben gewekt van Overmars, die zijn werkzaamheden na zijn schorsing weer zal oppakken, weet Tavolieri.

Eerder werd wel duidelijk dat Van Bommel aan zijn laatste weken bezig is bij de Jupiler Pro League-topclub. De ex-coach van PSV en VfL Wolfsburg leidde Antwerp vorig seizoen naar de landstitel en de Belgische beker, maar neemt dit seizoen afscheid zonder prijs.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *