Voetbal4u.com

‘Flinke klap voor Ajax in onderhandelingen met clubicoon’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Christian Chivu zal deze zomer geen assistent worden bij Ajax.Wel lijken de Amsterdammers bijna rond te zijn met Francesco Farioli over een dienstverband binnen de club.

“De oud-verdediger van Ajax en huidige jeugdtrainer van Internazionale was ook in beeld als assistent-trainer, maar komt er niet uit met de club over een terugkeer”, zo valt te lezen bij Voetbal International.

Wel lijkt de komst van Farioli dus een zekerheidje te worden. De trainer staat op dit moment nog onder contract bij het Frans OGC Nice. “Hoewel de gesprekken nog niet in de eindfase zijn, is er vertrouwen in een goede afloop.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *