Voetbal4u.com

‘PSV-target is voor dit Ajax een onmiddellijke meerwaarde’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Couhaib Driouech kan terugkijken op een uitstekend seizoen bij Excelsior. PSV aast al een geruime tijd op zijn handtekening en is daarmee de enige grootmacht uit de Nederlandse Eredivisie.

Hij is bij Ajax niet in beeld, maar volgens Mike Verweij zou hij voor de Amsterdammers wel van grote waarde kunnen zijn.Driouech vierde zondag na een afwezigheid van vijf weken zijn rentree bij Excelsior. Met twee goals en een assist had hij een groot aandeel in de belangrijke 4-0 overwinning op Heracles Almelo. De in Haarlem geboren Marokkaan is echter vooralsnog geen optie voor Ajax. “Nog niet”, zegt clubwatcher Verweij in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. “Ik denk dat hij voor PSV een heel nuttige kracht is, achter de spelers die er nu staan. Maar ik denk dat hij voor dit Ajax een onmiddelijke meerwaarde kan hebben.”

Jeroen Kapteijns vindt dat hij momenteel nog niet op PSV-niveau zit. “Op dit moment niet, maar die potentie heeft hij. Hij heeft natuurlijk een enorme kwaliteit met zijn snelheid. Maar als je in zo’n omgeving komt, word je ook beter. Ik denk alleen niet dat hij nu al basisspeler waardig is bij PSV.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *