Voetbal4u.com

‘Ajax heeft één van de beste voorhoedes van Europa’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Volgens voetbaltrainer Dick Advocaat beschikt Ajax over één van de beste voorhoedes uit Europa. Dit liet hij gisteren weten in het programma ‘Veronica Offside’.

Hij stelt dat, mits Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Steven Berghuis allen fit zijn, de aanval van de Amsterdammers van topniveau is. “Bergwijn heeft natuurlijk geen goed seizoen gehad, maar dat soort spelers moet je eigenlijk houden, want die zijn kwalitatief goed”, vangt Advocaat aan in Veronica Offside. “Als je Brobbey, Bergwijn en Berghuis hebt, dan heb je een van de beste voorhoedes van Europa, hoor”, stelt de oefenmeester, die Bergwijn zondag driemaal zag scoren tegen Almere City.

“Dit is de Bergwijn die we willen zien, wat hij ook kan”, vult Wesley Sneijder aan. “Hij zal toch constanter moeten gaan worden en het elftal echt gaan dragen”, stelt de voormalig middenvelder van de Amsterdammers. In 23 wedstrijden in de Eredivisie was Bergwijn dit seizoen goed voor twaalf goals en vier assists bij Ajax, dat inmiddels zeker is van de vijfde plek in de Eredivisie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *