Voetbal4u.com

‘PSV krijgt dubbele transferklap te verduren’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Twee zware transferdompers lonken voor PSV. Ze dreigen namelijk zowel Joey Veerman als Johan Bakayoko deze zomer te verliezen. Hier maakt journalist Jeroen Kapteijns van de Telegraaf melding van.

“Als er een bod komt dat ze kan bekoren, dan zal Bakayoko vertrekken”, zo concludeert Kapteijns in de voetbalpodcast Kick-Off. “Ik denk dat hij moeilijk te behouden zal zijn, maar er zal zeker 45 à veertig miljoen euro op tafel moeten komen, schat ik.”

Aad de Mos hing een prijskaartje van 75 miljoen euro om diens nek. Kapteijns: “Dat was wel wat overdreven. Hij heeft voor een twintigjarige prima statistieken, maar hij had ook wel een periode dat het echt stukken minder was. Dat zullen de scouts ook wel gezien hebben. Ik denk als ze zo’n bedrag krijgen, dat ze dan gewoon meewerken.”

Veerman zou komende zondag ook zomaar zijn laatste PSV-wedstrijd kunnen spelen. “Joey Veerman is op een leeftijd dat dit het ideale moment is om te gaan cashen. Ik denk dat ook hij heel lastig te behouden zal zijn, als daar dertig of 35 miljoen voor komt.”

Volgens Kapteijns is het eventuele vertrek van Veerman een hard gelag voor PSV. “Hij is een heel unieke speler, dus het is heel lastig. Misschien dat ze ook met dat idee de optie van Tillman hebben gelicht. Ik denk dat Bakayoko beter is op te vangen dan Veerman, die heel specifieke kwaliteiten heeft.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *