Voetbal4u.com

Nuri Sahin (35) genoemd als opvolger Arne Slot

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arne Slot staat voor een vertrek naar het Engelse Liverpool. En hoewel hij nog niet officieel is vastgelegd circuleren er verschillende namen in het geruchtencircuit om hem op te volgen. Zo ook die van de 35-jarige Nuri Sahin.

Voetbal International schrijft er het volgende over: “Wat voor nieuwe trainer Feyenoord zal gaan halen? Een kopie van Arne Slot? Een totaal ander type dan de succescoach die naar Liverpool vertrekt? Een Nederlander? Een buitenlander. Feyenoords algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese, heeft slechts één type in zijn hoofd zitten: ‘De best mogelijke.’ Vandaar dat er niet op korte termijn witte rook uit de schoorsteen van De Kuip zal kringelen.”

Het aantal opties is de afgelopen weken al wel geslonken. Graham Potter (clubloos), Marino Pusic (Shakhtar Donetsk), Dick Schreuder (CD Castellón) worden zoal genoemd, maar schrijft het medium: “Intussen lijkt zich een Dark Horse in de race te hebben gemeld, zo bevestigen bronnen in Turkije, terwijl zijn naam ook rondzingt op social media. Het gaat om een trainer die voldoet aan het profiel dat Feyenoord zoekt: Nuri Sahin.”

Op dit moment is de Turk nog werkzaam voor Champions League-finalist Borussia Dortmund, maar dat zou vooral ‘een vriendendienst’ zijn. VI besluit: “Sahin wil hoofdtrainer worden en dan vooral bij een club die uitkomt in de Champions League. Feyenoord kan hem dat bieden. Navraag leert dat ze Nuri Sahin bij Feyenoord een zeer interessante jonge trainer vinden, met heel veel potentie.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *