Voetbal4u.com

‘Feyenoord heeft spijt van zomerse miljoenenaankoop’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Feyenoord zat meerdere transferperiodes achter Ramiz Zerrouki aan en afgelopen zomer hadden de Rotterdammers dan eindelijk beet. Voormalig voetbaltrainer Robert Maaskant denkt dat ze hier inmiddels wel een beetje spijt van hebben.

VI-journalist Martijn Krabbendam opent in FC Rijnmond: “Het is een speler die in zijn eerste jaar veel moeite heeft gehad, omdat hij bij Twente op een andere manier speelde dan bij Feyenoord.” Tegen NEC bleek hij zeer kwetsbaar in de grote ruimtes. “Hij mist toch een beetje de dynamiek en het loopvermogen dat Timber en Wieffer wel hebben.”

Maaskant haakt in: Ik denk dat Feyenoord er spijt van heeft dat het zoveel geld voor hem heeft uitgegeven, terwijl ze betere spelers hebben. Hij is zeer nuttig geweest, maar wel voor heel veel geld. Als je dat tegen elkaar afzet, denk ik dat ze dat liever anders hadden gezien. Ze hebben betaald voor een basisspeler en dat is hij niet geworden.”

“Als ik Arne Slot tussen de regels door hoor, zegt hij ook dat Zerrouki een aantal zaken tekort komt die je moet hebben om basisspeler bij Feyenoord 1 te zijn”, vervolgt Maaskant. “Bij FC Twente deed hij het wel goed, maar speelde hij ook vrij ver naar achteren. Bij Feyenoord kom je meer naar voren te spelen. Maar inderdaad, in de ruimtes van gisteren komt iedere speler in de problemen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *