Voetbal4u.com

‘Klapper van 20 miljoen pond lonkt voor Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Ajax krijgt deze zomer waarschijnlijk de mogelijkheid om afscheid te nemen van de peperdure Steven Bergwijn. Verschillende clubs uit de Premier League willen namelijk voor hem gaan toeslaan.

Ajax mist door het mislopen van de Champions League opnieuw een grote inkomstenbron voor volgend seizoen. Om die reden is de club genoodzaakt om een aantal financiële offers te brengen, waaronder het verkopen van een aantal spelers. Bergwijn is een van de spelers die een flink bedrag kan verdienen voor de Amsterdammers.

Transferspecialist Fabrizio Romano schrijft dat Ajax aan een bedrag van ongeveer twintig miljoen pond denkt. Omgerekend is dat iets meer dan 23 miljoen euro. Met name vanuit de Engelse Premier League bestaat belangstelling voor Bergwijn, die nog tot medio 2027 op de loonlijst staat.

Na de wedstrijd tegen Almere City FC verklaarde Bergwijn dat alle opties open zijn. “Het hangt wel af van het juiste plan, het juiste beleid. Het Ajax-DNA moet terugkomen en we moeten weer meespelen om de prijzen. (…) Ik heb bepaalde gesprekken gehad met bepaalde mensen. Of ze er iets mee doen, moeten we nog maar zien, maar er wordt wel geluisterd.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *