Voetbal4u.com

‘Einde EK voor falende Ajacied’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Steven Bergwijn wist afgelopen zondag uit te pakken met een hattrick tegen Almere City. Verschillende analisten brachten hem vervolgens in verband met een terugkeer in het Nederlands elftal. Daar is Youri Mulder het in ieder geval niet mee eens, die vindt dat Bergwijn geen recht heeft op een uitverkiezing.

Onder meer Karim El Ahmadi liet zich bij ESPN positief uit over een plek voor Bergwijn in Oranje, terwijl ook Telegraaf-journalist Mike Verweij dat geen gekke gedachte vindt. Mulder is het daar echter totaal niet mee eens en is van mening dat de buitenspeler dit seizoen te weinig heeft geleverd bij Ajax.

“Hij (Bergwijn, red.) heeft toch veel te weinig laten zien dit jaar om überhaupt in aanmerking te komen voor het Nederlands elftal”, stelt Mulder aan tafel bij het Ziggo Sport-programma Rondo. “Die gaan we nu toch niet in het Nederlands elftal zetten, omdat hij drie goals tegen Almere maakt, hoop ik, jezus. We zijn er het toch over eens: niet goed genoeg voor het Nederlands elftal op dit moment.“

Kees van Wonderen, die te gast is in het praatprogramma, heeft echter een andere lezing dan Mulder. “Met zijn kwaliteiten maakt hij in te weinig echt het verschil. Dat is zonde, want die kwaliteiten heeft hij wel.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *