Voetbal4u.com

Ajax pakt uit en haalt nieuw staflid weg bij Burnley

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Jelle ten Rouwelaar wordt de nieuwe keeperstrainer van Ajax. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding. De laatste jaren was hij werkzaam in Engeland bij Burnley.

Met de komst van Ten Rouwelaar heeft Ajax een opvolger voor Anton Scheutjens binnen. De 56-jarige keeperstrainer was al sinds 2020 in dienst bij de Amsterdammers, maar vertrekt mogelijk na dit seizoen. Scheutjens zit al enige tijd ziek thuis.

Ten Rouwelaar begon zijn carrière als keeperstrainer bij NAC Breda, waar hij samenwerkte met onder meer Oranje-internationals Andries Noppert, Bart Verbruggen en de nog niet gedebuteerde Nick Olij. Na NAC maakte Ten Rouwelaar de overstap naar Anderlecht. Daar kwam de oud-doelman in contact met Vincent Kompany. Verbruggen werd naar Anderlecht gehaald en groeide daar uit tot eerste doelman. In 2022 maakte Ten Rouwelaar samen met Kompany de overstap naar Burnley.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *