Voetbal4u.com

‘Ik ga niet naar Ajax toe, daar blijf ik weg’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Recordinternational Wesley Sneijder gaat komend seizoen waarschijnlijk aan de slag bij een club uit de Nederlandse Eredivisie. Hij heeft een goed gesprek gehad met de KNVB.

Hij hoopt al enige tijd zijn trainerspapieren te halen, maar het KNVB-traject beviel hem niet. Nu lonkt er dus toch een oplossing. In Veronica Offside laat hij weten: “Dat was een goed gesprek. Richting het nieuwe seizoen ga ik kijken bij welke club ik mee kan lopen. Ik ga ergens instappen en dan ga ik kijken waar het naartoe gaat. Het is het einde van het seizoen, dus het zou gek zijn als ik nu al zou instappen.”

De voormalig topvoetballer heeft er bewust voor gekozen om nog even te wachten. “Ik kon ook nu al ergens instappen, maar dat vond ik zelf niks. Want dan kom je daar à-la-minute, terwijl je daar misschien niet eens een goed gevoel bij hebt. Ik wil de komende weken gaan kijken bij welke club ik in wil stappen.”

Sneijder weet nog niet bij welk team (A-selectie of jeugd) hij aan de slag gaat, maar de club luistert in ieder geval niet naar de naam Ajax. “Het kan ook nog bij een club in combinatie met een rol bij de KNVB zijn. De mogelijkheden liggen er allemaal. Ik kan dan mijn diploma halen. Uiteindelijk is het min of meer voor elkaar dat ik op een snellere manier mijn diploma kan krijgen. Maar ik ga niet naar Ajax toe, daar blijf ik weg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *