Voetbal4u.com

Twijfels over PSV-target: ‘Hij is niet direct een versterking’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Analist Ibrahim Afellay heeft zijn twijfels over Ryan Flamingo. Hij ziet in hem een goede verdediger, maar denkt dat hij als middenvelder nog tekort komt. PSV aast momenteel op zijn handtekening.

“Ik vind niet dat hij direct een versterking is voor PSV, maar het is wel zeker een interessante speler”, vertelt Afellay aan tafel bij NOS Studio Voetbal. “Hij ontwikkelt zich uitstekend, maar voor op het middenveld bij PSV komt hij nu nog tekort. Als centrale verdediger vind ik hem op dit moment niet minder dan Ramalho, maar PSV heeft baat bij een centrale verdediger die ook op Champions League-niveau met veel ruimte in de rug kan spelen.”

FC Utrecht-trainer Ron Jans zat ook aan tafel en reageert op de vraag of Flamingo alles wel uit zichzelf haalt. “Dat moet nog wat meer. Hij wil wel, maar het is echt een wedstrijdvoetballer. Hij is zó sterk, staat goed op zijn poten, heeft een enorm loopvermogen en duelkracht, maar aan de bal heeft hij wat meer tijd nodig”, aldus Jans.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *