Voetbal4u.com

‘Ajax is wederom oliedom bezig’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Analist Johan Derksen snapt er helemaal niets van dat Ajax de jonge Italiaan Francesco Farioli wil aanstellen als nieuwe hoofdtrainer. De Amsterdammers maken een uiterst teleurstellend seizoen door, maar lijken nu toch weer te gokken met een nieuwe trainer.

Derksen stelt in Vandaag Inside: “Als Ajax slim is en die Alex Kroes slim is, zou ik nooit beginnen aan die keeperstrainer van 35 uit Frankrijk. Even wachten, Ten Hag komt eraan hè. Dan heb je geen risico. ”Valentijn Driessen weet dat Ajax haast wil maken met een nieuwe trainer. “Voor donderdag moet dat bekend zijn.” Derksen maakt gehakt van die situatie. “Je haalt toch niet de verkeerde trainer binnen, zo’n man die niks van de Ajax-cultuur weet? Dat zou ik heel dom vinden.”

Driessen besluit: “Volgens mij is Farioli op een haar na gevild. Ik vind het ook niet slim, maar dat is wel hoe de situatie nu is. Er zijn een paar gesprekken geweest en het zit er dicht tegenaan.” Op dit moment is de Italiaan werkzaam voor OGC Nice.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *