Voetbal4u.com

‘Arne Slot had grootse plannen en wilde hem meenemen’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Afgelopen zomer verruilde Sam Beukema AZ voor een Italiaans avontuur bij Bologna. Maar de mandekker had volgens Kees van Wonderen ook zomaar voor Feyenoord kunnen spelen.

Hij werkte bij Go Ahead Eagles samen met Beukema. “Hij blijft zich maar door ontwikkelen”, stelt de scheidend trainer van sc Heerenveen in Rondo. “Ik werd destijds gebeld door Arne Slot, die wilde hem eventueel meenemen naar Feyenoord. Hij kon ook naar AZ. Ze waren benieuwd: wat is zijn potentie en wat is zijn plafond?”

Beukema maakte via AZ de stap naar Bologna. Zijn oud-trainer prijst de ontwikkeling van de centrale verdediger. “Hij is een geweldige jongen, die zich continu verbetert. Een optima teamspeler. Hij maakt stappen in Italië, dat gun je hem ook.”

Zijn naam valt inmiddels zelfs in relatie tot Internazionale. Van Wonderen: “In alle eerlijkheid, ik had laatst een gesprekje met de trainer. Ook over hoe ik zit richting de toekomst. Het enige waar ik me oprecht mee bezig heb gehouden is Champions League bereiken met Bologna.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *