Voetbal4u.com

‘Georges Mikautadze keert niet meer terug bij Ajax’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Georges Mikautadze zal deze zomer niet meer terugkeren bij Ajax. Hier maakt Voetbal International melding van. Momenteel maakt hij furore in Frankrijk als huurling bij FC Metz.

Die club heeft een optie tot koop van dertien miljoen euro en volgens Voetbal International is het slechts een kwestie van tijd totdat die gelicht wordt. “Gezien Mikautadze’s huidige vorm en gegeven het feit dat grotere clubs hem in de gaten houden, heeft het er alle schijn van dat Metz dat ook zal willen doen.”

Ajax zou naar verluidt wel een doorverkooppercentage hebben bedongen mocht de spits in de toekomst voor een veelvoud verkocht worden. “Maar het is bij lange na niet de klapper die directeur voetbalzaken Sven Mislintat afgelopen zomer voor ogen had toen hij Mikautadze kocht. Hij schaarde hem al in het rijtje Eredivisie-topscorers”, klinkt het.

Volgens het weekblad wil Mikautadze ‘absoluut niet terug’ naar Ajax. Ook de Amsterdammers zien in een nieuwe samenwerking geen heil meer. “Dat hij in de Franse pers zo uithaalde, wordt gezien als tactiek om in de zomer niet meer terug te hoeven keren.” Mikautadze heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2028.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *