Voetbal4u.com

‘Aad de Mos ziet Ajax en Feyenoord teleurstellende keuze maken’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het ziet ernaar uit dat Dick Schreuder deze zomer niet aan de slag gaat als hoofdtrainer van Ajax of Feyenoord. De Amsterdammers lijken namelijk te gaan kiezen voor Francesco Farioli, terwijl bij de Rotterdammers Nuri Sahin op pole position zou liggen.

In de ogen van analist Aad de Mos een teleurstellende keuze. “Ik had Schreuder ook ergens verwacht. Hij heeft een goede rugzak bij de amateurs, hij werd kampioen met Katwijk. Bij PEC Zwolle heeft hij het aanvallend gedaan op een manier die niemand kende”, zegt De Mos over Schreuder in de podcast De Eerste De Beste. “Nu zit hij bij Castellón, waar het in de derde divisie van Spanje en met nieuwe spelers toch moeilijk is. Daar is hij ook direct kampioen geworden. Je moet het maar doen, hè.”

De Mos ziet één nadeel aan Schreuder kleven: “Als je Schreuder heet, dan word je in Nederland geassocieerd met je broer (Alfred, red.). Ik vind het een groter trainerstalent dan zijn broer.” Al vindt De Mos Farioli voor Ajax ook geen verkeerde keuze. “Ik heb zijn wedstrijd tegen Paris Saint-Germain proberen te analyseren. En het beviel me wel, hoe hij met zijn team speelde. Zijn werkwijze is iets anders dan we gewend zijn. Ik hou wel van nieuwe dingen. Hij is nog jong, pas 35. Dat is een goede leeftijd. Ik ben ook bij Ajax begonnen toen ik 33 was, had ook geen naam en heb het aardig gedaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *