Voetbal4u.com

Dat is bij Feyenoord momenteel ‘totaal niet aan de orde’

Monument Valley PRIJZENPOT VAN €1.000.000 DIT EK! FREE BETS, EN GRATIS SPELLEN!

De laatste dagen wordt Stefan de Vrij in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord. Maar volgens journalist Mikos Gouka is er momenteel niets dat daar op wijst.

Een hereniging leek ook onlogisch, aangezien Feyenoord op rechts centraal achterin al prima bezet is met Thomas Beelen en Gernot Trauner. Dávid Hancko lijkt wel te gaan vertrekken in de zomer, maar hij is een linker centrumverdediger.

“De Vrij en Feyenoord is totaal niet aan de orde. Een paar dagen in Nederland en de international wordt vanuit Italië meteen weer gelinkt aan de club waar hij doorbrak. Het speelt echter niet“, schrijft Gouka op X. Hij belooft verder aan een onrustige volger dat Feyenoord ‘niet stil zit’. “Maar ik zag De Vrij al in vermoedelijke opstellingen voor in augustus staan..” Dat lijkt dus niet te gaan gebeuren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *