Voetbal4u.com

PSV-fan tegen Xavi Simons: ‘Wie denk jij dat je bent, snotneus?’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Iedere wedstrijd weer wordt PSV gesteund door haar supporters. En één van de bekendste fans van de Eindhovenaren is is Willem van der Veer, die elke wedstrijd met zijn camera naar het stadion gaat.

De spelers van PSV zijn echter niet heilig voor Van der Veer en dat merkte Xavi Simons vorig seizoen. De toenmalig PSV’er werd gevraagd om een paar shirtjes te signeren. “Ik legde hem uit dat ze bestemd waren voor goede doelen”, vertelt Van der Veer in Voetbal International. “Jaja, dat zeggen ze allemaal’, reageerde hij. Wilde hij geen tijd voor vrijmaken. Een week later wilde hij alleen haastig meewerken.”

“Ik vroeg of we het binnen even netjes konden doen, kwestie van vijf minuutjes. Deed meneer daar weer moeilijk over. Toen ben ik ontploft: ‘Ik loop al vijftig jaar rond bij deze club. Wie denk jij wel niet dat je bent, snotneus?”, gaat de PSV-fan verder. Van der Veer kan er maar weinig begrip voor opbrengen. “Jij voetbalt bij PSV, een familieclub, een warme club. Dan maak je tijd voor de supporters. Dat hoort erbij in Eindhoven. Doe normaal.”

De supporter van PSV heeft meer met iemand als Joey Veerman. “Is altijd benaderbaar, doet nooit moeilijk. Toen die vorig seizoen eens wat shirts van me signeerde en Xavi langsliep, kon ik het niet laten: ‘Kijk, zó kan het ook’. Ja, dan ben ik vervelend. Ik leg de lat hoog voor mezelf, dat doe ik ook voor de spelers”, aldus Van der Veer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *