Voetbal4u.com

Megatransfer voor Feyenoord: ‘Is gewoon een heel grappig ventje’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Yankuba Minteh keert deze zomer weer terug naar zijn werkgever Newcastle United. Feyenoord zou hem opnieuw willen huren, maar de Engelse club zou inzetten op een definitieve verkoop. Moeten de Rotterdammers een poging voor hem wagen?

Willem van Hanegem vindt in ieder geval dat zijn ‘cluppie’ hoe dan ook een poging moet wagen bij The Magpies. In de podcast Willem&Wessel van het Algemeen Dagblad brengt Wessel Piening het gesprek op gang door te verwijzen naar de afgelopen Eredivisie-wedstrijd van Feyenoord tegen NEC (2-3 winst): “Die ene actie, dat hij even vanaf rechtsbuiten naar linksback overstak…”

Van Hanegem roept meteen: “Ik zeg je: als ik Feyenoord was, zou ik hem altijd binnenhengelen.” Hij wordt echter ‘op de vingers getikt’ door zijn collega: “Dat wordt waarschijnlijk moeilijk. Hoewel, als je een goed bedrag biedt… Maar: hij gaat waarschijnlijk eerst een kans krijgen bij Newcastle.” De Kromme zag de Premier League-club op woensdag klop krijgen van Manchester United (3-2): “Ik denk dat hij met zijn vingers in zijn neus mee kan, daar.”

Desondanks hoopt het Feyenoord-icoon dus op een definitieve transfer naar De Kuip: “Ja, ik heb altijd in hem geloofd. Hij is nog maar negentien en nog niet eens zo lang bezig met voetballen. Of hij een wereldtopper kan worden? Dat is wel te hopen voor hem. Het is gewoon een heel grappig ventje.”

Martijn Krabbendam van Voetbal International kwam onlangs op de proppen met een Minteh-update: “Hij gaat zich gewoon melden bij Newcastle, dan gaat hij mee op trainingskamp naar Azië dacht ik en daarna doen ze een poging om hem weer terug te halen. Die gesprekken gaan gevoerd worden maar Newcastle wil hem wel zien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *