Voetbal4u.com

Johan Derksen bevestigt dat hij ontslagen is

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Analist en TV-persoonlijkheid Johan Derksen is ontslagen bij de radiozender ‘Radio Veronica’. Dit heeft ‘De Snor’ bevestigt tegenover het medium ‘Shownieuws’. Eerder overkwam zanger Danny Vera dit ook al.

“We kregen een telefoontje dat we niet meer in het format passen”, meldt Derksen. “Ze hebben Danny wijsgemaakt dat het bezuinigen waren. En dat kan voor Danny wel kloppen, maar ik doe het al 25 jaar gratis…” Derksen begon in 2022 met zijn programma Muziek voor Volwassenen op Radio Veronica. Eerder meldde Vera al dat zijn ‘zangshow wegens bezuinigingen was komen te vervallen’. “Heel erg jammer, maar zo gaan die dingen in radiowereld. Bedankt voor het luisteren.”

Radio Veronica meldt in een statement aan Shownieuws: “We vinden het erg jammer om te stoppen met de programma’s van Danny en Johan. Danny heeft bij ons vele uren bevlogen radio gemaakt en ook Johan heeft de afgelopen tijd op geheel eigen wijze invulling gegeven aan zijn nachtelijke uur. Wel moeten we keuzes maken in de programmering en daarbij hoort helaas ook afscheid nemen van bestaande programma’s. We danken Johan en Danny voor de mooie radio die beide heren bij ons gemaakt hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *