Voetbal4u.com

‘Atletico gaat volle bak voor komst van 26-jarige Feyenoorder’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Atletico Madrid wil deze zomer uitpakken met de komst van David Hancko. Met dit nieuws pakt het Spaanse medium ‘MARCA’ vandaag uit.

Hij was ook in zijn tweede seizoen van onschatbare waarde voor de Rotterdammers. De 26-jarige verdediger heeft zich daarmee in de kijker gespeeld van Atlético. Samen met Robin Le Normand, die zo goed als zeker overkomt van Real Sociedad, moet hij de defensie van Los Rojiblancos van een impuls voorzien. Hij heeft nog een contract tot medio 2028 in De Kuip.

Atlético verwacht desondanks dat de komst van Hancko haalbaar is. Feyenoord betaalde twee jaar geleden nog zo’n acht miljoen voor de linksbenige mandekker, die nu een veelvoud op lijkt te moeten leveren. Hij moet in de ploeg van Diego Simeone de vervanger worden van Mario Hermoso, wiens aflopende verbintenis niet wordt verlengd. Samen met Le Normand, César Azpilicueta, Axel Witsel en José María Gimenez moet de Slowaak gaan strijden om een basisplaats in de Spaanse hoofdstad.

Het is niet voor het eerst dat Atlético de blik op Feyenoord richt. De Madrilenen waren in januari concreet voor Mats Wieffer. “Ja, ze hebben zich wel gemeld, ja”, zei de controleur daar zelf over tegen ESPN. “Het is aan de clubs geweest, en die zijn er uiteindelijk niet uitgekomen.” Overigens zou ook Wieffer nog altijd in beeld zijn in het Estadio Metropolitano.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *