Voetbal4u.com

‘Grootmacht meldt zich bij PSV, nachtmerie lonkt’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

De Duitse grootmacht Borussia Dortmund zou zich bij PSV hebben gemeld voor Jerdy Schouten. Hier maakt het medium Sky Sport Deutschland melding van.

Hij is bezig aan een voortreffelijk seizoen. De middenvelder had een belangrijke impact op het kampioenschap van PSV en speelde zich daarmee in de basisopstelling van het Nederlands elftal. In clubverband maakte hij onder meer indruk in de Champions League-wedstrijden tegen Dortmund.

De naam van Schouten viel onlangs al in relatie tot Dortmund. Nu meldt het Duitse medium dat ook Nuri Sahin, de nieuwe hoofdtrainer van de Bundesliga-club, enthousiast is over diens kwaliteiten. Een transfer is daarmee weer een stuk realistischer geworden.

Schouten verruilde Bologna in de zomer van 2023 voor PSV. In no-time groeide hij uit tot een sterkhouder bij de Eindhovenaren. Naast zijn naam staan ook Yankuba Minteh (Newcastle United, afgelopen seizoen verhuurd aan Feyenoord) en Ferdi Kadioglu (Fenerbahçe) zoal op het wensenlijstje van Sahin.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *