Voetbal4u.com

‘AS Roma mengt zich in de strijd om Feyenoord-draver’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

AS Roma heeft zich in de strijd gemengd om Yankuba Minteh. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Gianluca di Marzo melding van. Hij staat momenteel onder contract bij Newcastle United, dat hem afgelopen seizoen succesvol verhuurde aan Feyenoord.

In Rotterdam maakte de Gambiaan direct een hoop indruk. Hij kwam in de Eredivisie tot zeventien basisplaatsen en tien invalbeurten, waarin hij goed was voor tien doelpunten en vijf assists. Ook in de Champions League wist hij een goed niveau te halen, waarmee hij Feyenoord een goede dienst bewees.

Deze zomer keert hij terug naar Newcastle United, maar het is de vraag of hij hier daadwerkelijk gaat spelen. Achter de schermen proberen namelijk verschillende clubs uit Europese topcompetities al om hem los te weken. Zo zijn Liverpool, Everton, Borussia Dortmund en Olympique Marseille geïnteresseerd.

AS Roma heeft naar verluidt eveneens goede papieren. De huurperioden van Romelu Lukaku en Sardar Azmoun lopen af en dus moet de club op zoek gaan naar een vervanger. Het verwacht dat Minteh aan de verwachtingen gaat voldoen. De Italianen moeten dan echter wel 30 miljoen euro op tafel leggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *