Voetbal4u.com

’40 miljoen euro voor uitblinkende Feyenoorder’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Yankuba Minteh staat voor een nieuw avontuur in de Premier League. Brighton wil namelijk uitpakken met de komst van de vleugelaanvaller. Hier maakt het betrouwbare medium ‘The Athletic’ melding van.

The Seagulls betalen dertig miljoen pond voor de Gambiaan, wat neerkomt op een slordige veertig miljoen euro (39 miljoen om precies te zijn). Feyenoord wilde zijn smaakmaker nog wel een jaartje huren, maar Martijn Krabbendam van Voetbal International meldde onlangs al: “Newcastle United zit een beetje met de financiële fair play-regels, hoorde ik van de week. Die gaan misschien wel overwegen om Minteh te verkopen. Dan is Feyenoord kansloos. Dat kunnen ze gewoon niet betalen. Hij is meer dan twintig miljoen euro waard. Dat gaat dan wat worden om hem te vervangen.”

“De scouting is druk bezig. Ze hebben hun lijstjes klaar, het wordt een hele interessante zomer. Werk aan de winkel voor Te Kloese. Tijdens het EK verwachten ze bij Feyenoord niet dat er iets gaat gebeuren, maar na het EK gaat het losbarsten natuurlijk”, zei hij vervolgens over het verwachte transfergeweld in Rotterdam-Zuid.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *