Voetbal4u.com

‘Berghuis niet langer in beeld, Ajax verkent de markt’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax speurt momenteel de Zuid-Amerikaanse markt af voor een nieuwe rechtsbuiten. Hier maakt Voetbal International melding van. Steven Berghuis is voor die positie niet langer de eerste optie.

Technisch directeur Alex Kroes is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een rechtsbuiten. Daarvoor wordt de Zuid-Amerikaanse markt verkend, klinkt het. Het is nog onduidelijk welke spelers voor de vacature in beeld zijn. Berghuis is in elk geval niet meer de aangewezen persoon om die positie te bekleden. De 32-jarige spelmaker zou de voorkeur geven aan een plek op het middenveld.

Onlangs werd Ajax al gelinkt aan Omari Hutchinson. De Amsterdammers wilden een huurdeal met Chelsea sluiten, maar slaagden daar niet in. Ook de namen van Oguz Aydin en Bertrand Traoré zongen rond in de Johan Cruijff Arena. Eerstgenoemde komt niet, weet VI, terwijl oude bekende Traoré te duur is. De verwachting is dat de meeste mutaties pas na de start van de competitie plaatsvinden. Dan is het perspectief voor de nodige spelers – bijvoorbeeld voor Carlos Forbs, Naci Ünüvar en Jaydon Banel – duidelijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *