Voetbal4u.com

Verdediger niet inzetbaar voor Oranje tegen Turkije

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ian Maatsen is morgen niet inzetbaar voor Oranje in het treffen met Turkije. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

De vleugelverdediger, die een uitstekende periode bij Borussia Dortmund achter de rug heeft, miste vrijdag de afsluitende training vanwege ziekte. De medische staf heeft daarop besloten om Maatsen niet mee te nemen naar Berlijn en hem daarmee rust te bieden.

Hoewel Koeman over zoveel mogelijk spelers wil beschikken, zal de klap minder hard aankomen dan bij andere selectieleden. Maatsen sloot pas later bij de spelersgroep aan en kreeg tijdens het eindtoernooi van Koeman nog geen speelminuten. Tegen Turkije kan hij dus opnieuw geen duel achter zijn naam zetten.

Bij Turkije zijn er mogelijk twee spelers niet bij. De afwezigheid van Orkun Kökcü is bekend. De voormalig Feyenoorder liep in de achtste finale tegen Oostenrijk tegen zijn tweede gele kaart van het toernooi aan. Zijn teamgenoot Merih Demiral hoort later op de dag of hij geschorst wordt.

Het Nederlands elftal en Turkije sluiten zaterdagavond in Berlijn de kwartfinales af met een onderling duel. De winnaar komt in de halve finale terecht tegen Engeland of Zwitserland. Aan de andere kant van het speelschema zijn Duitsland, Spanje, Frankrijk en Portugal overgebleven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *