Voetbal4u.com

‘Micky van de Ven in de basis tegen Engeland’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Aanstaande woensdag speelt het Nederlands elftal in de halve finale van het EK tegen Engeland. Analist Rene van der Gijp heeft een tip voor bondscoach Ronald Koeman. Volgens hem moet hij namelijk Micky van de Ven in de basis zetten.

Van der Gijp vertelt bij Vandaag Inside Oranje dat hij de wedstrijd tussen Engeland en Zwitserland niet om aan te gluren vond. “We zijn het er toch allemaal over eens dat Engeland tegen Zwitserland de slechtste zeventig minuten ooit op een EK heeft gespeeld? Dat ging helemaal nergens over. Maar wat denk je dat die Engelse bondscoach (Gareth Southgate, red.) gaat veranderen? Niets. Want hij wint.”

Eigenlijk onbegrijpelijk vindt Van der Gijp. “Maar normaal gesproken moet hij het hele elftal op de schop gooien. Sinds 1930 is er nooit een slechtere EK-wedstrijd geweest dan Engeland – Zwitserland.” De oud-prof verwacht ook niet dat Koeman veel gaat wijzigen, maar wil de bondscoach wel een advies meegeven. “Ik raad hem één ding aan: Micky van de Ven op Saka zetten en zeggen: die is voor jou, die gaat eraan vanavond.”

Nathan Aké wordt dan volgens Van der Gijp het kind van de rekening. “Ik zou spelen met De Vrij, Van Dijk en Van de Ven en dan Van de Ven op de beste speler van Engeland zetten. Verder moet je tegen Engeland zoneverdedigen. Bellingham en Foden rennen de hele wedstrijd rond. Dan kan je De Vrij niet op Bellingham zetten, want dan loopt hij straks op de zestien van Engeland.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *