Voetbal4u.com

‘Oranje-international financieel onhaalbaar voor Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax wil deze zomer graag uitpakken met de komst van Wout Weghorst, maar de Oranje-international lijkt financieel onhaalbaar te zijn voor de Amsterdammers.

Hier wordt melding gemaakt in de podcast ‘Kick-Off’ van De Telegraaf. “Ajax wil Weghorst heel graag hebben en als je hem tegen Turkije als een dolle stier tekeer ziet gaan, dan snap je ook waarom”, begint journalist Mike Verweij in de podcast van de ochtendkrant. Deze man gaat er gewoon 25 maken in de Eredivisie. Alleen Ajax heeft op dit moment gewoon problemen om dat geld bij elkaar te krijgen.”

Driessen haakt er al zuchtend op in. “Dit verhaal over Ajax hebben we al tien keer gehoord Mike, dat ze eerst moeten verkopen”, waarna Verweij geïrriteerd reageert. “Het gaat even om de link met Weghorst. Maar mag ik over mijn eigen woorden gaan? Of ga jij bepalen wat er in de podcast gezegd wordt?”

Vervolgens gaat Verweij verder over Weghorst. “Als je hem ziet spelen tegen Turkije, dan snap je ook wel waarom Ajax hem wil hebben. Want hij brengt dus echt iets. Je zal verdediger zijn en Weghorst tegenover je hebben, succes.” Presentator Pim Sedee sluit zich aan bij Verweij. “Ik vond dit even een interessante toevoeging.” Dat stuit weer tegen het zere been van Driessen. “Maar dit over het geld enzo, dat hebben we al drie of vier keer gehad.”

Verweij doet vervolgens ook weer zijn zegje. “Ja maar dat is de reden waarom hij er nog niet is. Ze willen hem blind hebben.” Driessen is er echter nog niet klaar mee. “Dat weten we al. We weten al dat hij er niet is en we weten ook dat ze interesse hebben.” Verweij stelt vervolgens dat Driessen ‘maar even’ moet zeggen dat hij Weghorst niets vindt. Maar dat is volgens Driessen niet zo. “Ik vind hem wel iets. Ik geef je groot gelijk dat hij er in de Nederlandse competitie 25 gaat maken. Er zit bij Ajax ook heel goed materiaal achter om hem te bedienen natuurlijk, dus wat dat betreft…”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *