Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona wil miljoenen betalen aan PSV voor deze speler’

FC Barcelona heeft interesse in een speler van PSV. Ze willen miljoenen betalen voor doelman Jeroen Zoet. In de afgelopen zomer werd de sluitpost van PSV al in verband gebracht met een transfer, maar toen koos hij voor zekerheid en bleef hij het Philips Stadion trouw. In Camp Nou moet hij de opvolger worden van Jasper Cillessen, die op zoek is naar speelminuten en baalt van zijn reserverol achter Marc-André ter Stegen. Barça zou ongeveer 10 miljoen euro overhebben voor zijn nieuwe transferdoelwit, aldus verschillende Spaanse media.

Kiest Zoet daadwerkelijk voor een transfer naar Catalonië, dan zou dat best opvallend zijn. De Telegraaf wist eerder namelijk te vertellen: “De goalie wil hoe dan ook eerste doelman zijn, wat bij een buitenlandse stap nog maar de vraag is. Een rol als bankzitter zoals Jasper Cillessen bij een grote club als FC Barcelona ziet de man uit Veendam niet zitten. Zoals de laatste jaren zoveel spelers uit de Eredivisie na een mooie transfer niet of nauwelijks aan de bak kwamen. Het zijn allemaal zaken die meewegen voor Zoet, een van de leiders van het huidige PSV.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.