Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars lachte beledigend miljoenenbod van Barcelona weg’

FC Barcelona was deze zomer concreet voor Frenkie de Jong. Alleen het bedrag dat de Catalanen over hadden voor het toptalent van Ajax was ronduit lachwekkend in de ogen van technisch directeur Marc Overmars.

Het zou gaan om een bod van 25 miljoen euro. Ajax veegde dit van tafel, waarna de beleidsbepaler 30 miljoen euro bood voor de diensten van de middenvelder. Hierop liet directeur spelerszaken Marc Overmars van de Amsterdammers weten dat De Jong gewoonweg niet te koop was, zeker niet voor de genoemde bedragen.

Vervolgens kwam het Engelse Tottenham Hotspur in beeld, dat liefst 50 miljoen euro overhad voor de handtekening van de kersverse international van het Nederlands elftal. Ook dit werd afgewezen, maar de Londenaren waagden dan in ieder geval nog een serieuze poging. In de aankomende transferzomer zal De Jong de Johan Cruijff ArenA zeker niet achter zich laten voor minder dan 50 miljoen euro. Barça is nog altijd geïnteresseerd, evenals de Spurs. Ook Manchester City, Real Madrid, AS Roma, Borussia Dortmund en Manchester United kijken echter naar de mogelijkheden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.