Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Juventus neemt besluit over aan Ajax en PSV gelinkte speler’

De toekomst van een topspeler van Juventus is momenteel aan de orde. De aanvaller Moise Kean gaat namelijk in gesprek over een nieuw contract bij De Oude Dame.

Tuttosport schrijft dat Raiola tussen eind november en begin december een gesprek voert met Juventus-bestuurder Giuseppe Marotta. Beide partijen gaan bekijken wat de beste oplossing is voor Kean. De aanvaller blijft sowieso tot de winterstop in Turijn, maar lijkt daarna al dan niet tijdelijk te mogen vertrekken om speeltijd op te doen.

Volgens het Italiaanse medium gaat Juventus ‘alle aanbiedingen’ in overweging nemen. De Italiaanse clubs maken dus aanspraak op de komst van Kean, maar ook het buitenland is een serieuze optie. Eerder werd zijn naam nog gelinkt aan Ajax en PSV.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.