Voetbal4u.com

Eredivisie JACKPOT! ‘Bayern München brengt waanzinnig bod uit bij Ajax’

Bayern Munchen zet in op het verjongen van het elftal de komende jaren. Twee Ajax-spelers moeten daar het voortouw in gaan nemen. De Duitse grootmacht wil namelijk proberen om Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong binnen te halen. Dit weet BILD te melden.

De krant, die het vaak bij het rechte eind heeft al het gaat om Bundesliga-nieuws, meldt op woensdag dat de directie van Bayern binnenkort een bod van liefst 150 miljoen euro neer zal leggen bij Marc Overmars van Ajax voor het hierboven genoemde tweetal. De penningmeester van de werkgever van de regerend landskampioen van de Duitse competitie heeft berekend dat dit wel genoeg moet zijn om de Amsterdammers te verkopen van een dubbele verkoop.

Eerder werd al bekend dat Arjen Robben ermee ophoudt in München. Aan het einde van het huidige voetbalseizoen wordt de buitenspeler 35 jaar oud en hij heeft aangekondigd dat hij hoe dan ook vertrekt bij Bayern. Naar alle waarschijnlijkheid zal de vleugelspits niet stoppen met voetballen, maar transfereert hij naar PSV, FC Groningen of de Amerikaanse Major League Soccer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.