Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Lionel Messi ziet na dubbeldeal met Ajax graag nog een Eredivisie-parel komen’

FC Barcelona bereikte al een deal met Ajax over Frenkie de Jong en ze zijn ook ver met Matthijs de Ligt. Naast twee Ajacieden willen ze nog een speler uit de Eredivisie ophalen. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Messi juicht het toe dat FC Barcelona werkt aan de toekomst. De kans is aanzienlijk dat de droomvoorhoede binnen vijf jaar uit elkaar valt en dat terwijl Philippe Coutinho op dit moment al niet meer onomstreden is. De Argentijn vindt dat de Catalaanse topclub daarom nu al actie moet ondernemen.

Er worden grote namen genoemd, maar het Spaanse roddelmedium noemt Hirving Lozano als een serieuze kandidaat. De Mexicaan (23) is al vaker gelinkt aan FC Barcelona en is op dit moment nog op te halen. Mocht de club deze zomer niet toeslaan, dan is hij over een paar jaar mogelijk onbetaalbaar.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.