Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax-speler kan morgen tegen Juventus een droomtransfer naar Italie verdienen’

Ajax speelt morgen in de kwartfinales van de Champions League tegen Juventus. Heel de wereld zal aan de buis gekluisterd zitten om de verrichtingen van de Amsterdammers te aanschouwen. Het Italiaanse medium CalcioMercato claimt de hand te hebben gelegd op de lijst met geaccrediteerde scouts voor de clash van morgen in de hoofdstad van Nederland. Borussia Dortmund, Chelsea, Inter Milan, RB Leipzig en Liverpool zouden in ieder geval aanwezig zijn met een delegatie.

Formule1
Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

En betreft Inter is al duidelijk voor wie dat vooral zal zijn: voor Dusan Tadic. De Serviër is ontzettend belangrijk voor Ajax dit seizoen en zou morgen, als hij nog eens weet te imponeren, wel eens een lucratieve stap naar Milaan kunnen verdienen. Volgens de Italiaanse pers twijfelt de Nerazzuri nog tussen Tadic en Steven Bergwijn (PSV), waarbij morgenavond cruciaal kan zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.