Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Luis Suarez is duidelijk over terugkeer naar Ajax’

Ajax aast op spelers die in het verleden voor de club actief waren. Zo zouden ze bijvoorbeeld Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Luis Suarez op termijn willen terughalen naar de Cruijff ArenA. Toch lijkt de terugkeer van Suarez erg ver weg te zijn.

Suárez heeft volgens El Mundo Deportivo besloten om voor contractverlenging te gaan in Barcelona. In het verleden hintte de aanvaller regelmatig naar een terugkeer in Amsterdam en dat leidde tot welwillendheid bij Overmars. Echter, op dit moment lijkt er geen sprake van een hernieuwde samenwerking.

Formule1
Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! </img >Formule1

De 32-jarige Suárez heeft nog een contract tot medio 2021. De oud-speler van FC Groningen, Ajax en Liverpool is dus 34 jaar als zijn huidige verbintenis afloopt. Mocht hij langer blijven, dan lijkt een terugkeer in de Johan Cruijff ArenA zeer onwaarschijnlijk.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.