Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel voert opnieuw wijziging door bij PSV’

Het PSV van Mark van Bommel speelt zondagmiddag tegen ADO Den Haag. De verwachting is dat de oefenmeester een wijziging gaat doorvoeren in zijn basiself. Volgens het AD zal Gaston Pereiro namelijk weer als basisklant gaan acteren.

Het medium verwacht dat Pereiro gaat spelen in plaats van de jonge Mohammed Ihattaren, die tegen De Graafschap nog aan de aftrap verscheen. Michal Sadilek en Pablo Rosario blijven staan als controleurs. Voor Jorrit Hendrix wacht dus opnieuw een rol als reserve.

Verder laat Van Bommel zijn elftal intact. Luuk de Jong zal voorin opnieuw worden geflankeerd door Hirving Lozano en Steven Bergwijn.

De vermoedelijke opstelling: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Rosario, Sadilek,Pereirp; Lozano, De Jong, Bergwijn.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.