Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Nieuwe club Matthijs de Ligt is bekend’

Het is bijna een zekere zaak dat Matthijs de Ligt bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax. Wat zijn nieuwe werkgever gaat worden is voor de buitenwereld nog niet bekend maar intern heeft hij hier al wel over gesproken. Het gaat namelijk FC Barcelona worden. Dit weet het medium Don Balon te melden.

De Ligt maakt deze beslissing pas bekend zodra het seizoen ten einde is. De Ajacied wil zich nu volledig concentreren op het winnen van de dubbel én de Champions League. Het is zelfs een serieuze optie dat De Ligt een finale tégen Barcelona speelt.

Barcelona is hem op het lijf geschreven, zo meent De Ligt. Hij zou zich hebben laten overtuigen door Jasper Cillessen en Frenkie de Jong. Ook de aanwezigheid van Lionel Messi zou een grote rol spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.