Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax vraagt de absolute hoofdprijs voor Donny van de Beek’

Clubs die Donny van de Beek willen overnemen van Ajax zullen een flinke portemonnee moeten hebben. De Amsterdammers vragen namelijk de hoofdprijs voor hem. AC Milan heeft interesse in hem en Marc Overmars heeft te kennen gegeven dat het bieden begint bij 60 miljoen euro.

Het is niet waarschijnlijk dat de nummer vier van de Serie A hier gehoor aan gaat geven, maar er zijn nog wel een paar andere partijen die naar de handtekening van de international van het Nederlands elftal hengelen… Paris Saint-Germain bijvoorbeeld, die de genoemde geldsom wel in kas heeft.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.