Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoorder spreekt: ‘Volgend seizoen wil ik echt meer spelen’

Het grote Feyenoord-talent Orkun Kökçü hoopt volgend seizoen op meer speeltijd bij de club uit Rotterdam Zuid. Dit zegt hij in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Ik heb in Jong Feyenoord en soms in het hoogste jeugdelftal gespeeld. En dus acht keer in de competitie bij het eerste elftal. Volgend seizoen hoop ik echt meer te spelen. Dat is belangrijk om mezelf te kunnen blijven ontwikkelen.”

“Vorig seizoen speelde ik veel meer wedstrijden, ik denk wel vijftien meer dan nu. Dat compenseer ik een beetje met dagelijks trainen met het eerste elftal. Maar volgend seizoen kan ik niet meer in de jeugd spelen. Ik wil in de voorbereiding dan ook echt een basisplaats afdwingen”, aldus de jonge middenvelder.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.